Blogokos

Blogokos

Az inspiráció új forrása

2016. október 20. - Gölöncsér Flóra

74b27fbed4a9bf75cb74d317d8881bc7.jpg


Lehet, hogy nem is egy új, hanem az inspiráció forrásaként kéne kategorizálni, az egyre csak szaporodó street style blogokat.Ma már nem kell Párizs-ig, Milánó-ig, de mégcsak New York-ig sem utaznunk ahhoz, hogy közelebb kerülhessünk az adott kultúra "utca" emberéhez, a divatélet meghatározó személyiségeihez. Elég, ha csak belesünk az utca divatját felvonultató blogokba és máris nekiindulhatunk az utazásnak.

The Sartorialist

Talán nevezhetjük a street style fogalom úttörőjének Scott Schuman-t, a divatéletből kitört "gyesre" kényszerült apuka, aki 2005-ben kamerájával bevette New York utcáit, hogy megörökítse azokat az embereket akik számára különlegesek. Így jött létre a The Sartorialist nevű street style blog és Schuman jó szemének köszönhetően emberek milliói kezdték el követni blogját.

10416pfw6577.jpg

92616milan4843.jpg

Tommy Ton

Aztán mélyüljünk el jobban a divatéletben és el is jutunk Tommy Ton méltán népszerű blogjához. A blogger főként arról híres, hogy a divatélet meghatározó alakjait, befolyásolóit kapja lencsevére és teszi közzé a publikum számára. A Style.com ügyeletes fotósaként nem is meglepő, hogy Ton a legsűrűjéből tud meríteni, hiszen egyetlen divathét sem telik el jelenléte nélkül.

74b27fbed4a9bf75cb74d317d8881bc7.jpg

20-tommy-ton-fall-2015-menswear-street-style-10.jpg

Látjuk tehát, hogy az inspiráció tárháza kimeríthetetlen, legyen szó divatblogokról, street style blogokról, ma már nem kell attól tartanunk, hogy kétségbeesetten nyúlunk a gardrobunk felé, azon elmélkedve, hogy mire is essen a választásunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://blogokos.blog.hu/api/trackback/id/tr3911824047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása