Blogokos

Blogokos

Kedvenc blogjaink

2016. december 01. - ronababa

Sokat írtunk már Nektek sokféle blogról, úgyhogy arra gondoltunk hogy összeszedjük, melyek a mi kedvenc blgojaink. A paletta ugyebár rendkívül széles, minden témában rengeteg blogot olvashatunk, vannak ismertek és kevésbé ismertek, és ugyebár aztán ott vannak még a vlogok is... úgyhogy lássunk néhányat amit szívből ajánlhatunk nektek :) 

Nina_Ninja - Jenna Marbles

Jenna egy amerikai vlogger, több mint 16 milliós követő táborral. Hogy mi a titka? Semmi. Jenna csak saját hétköznapi életét osztja meg, és egy célja van - boldognak lenni. 6 éve osztja meg videót, és még nagyon sokáig tervezi is!

jenna_marble.png

Flóra - sartorialist 

Scott Schuman az oldal alapítója, blogger és fotós, mégpedig nem is akármilyen. Munkái több neves lapban is megjelennek folyamatosan. Oldalán pedig a fotóművészetet és a street fashion-t kapcsolja össze, hiszen az utca embereinek stílusát mutatja be nekünk. Néha jó csak úgy végigpörgetni, és inspirálódni!

Kizimizi - 11ground

Ha érdekel a divat, a gasztronómia, a lakberendezés és a sport is, akkor ez a te blogod! Fiatal lányok írnak minden témakörben, akik nem csak remek írók, de jó barátnők is - így a jó hangulat garantált! Napi outfitek Vikitől, sporttipek Gabótól, a legjobb receptek (például a legutóbbi vajcsiga, nyammi) Ineztől, 

Ronababa - Hogyvolt

hogyvolt_blog.png

Hát, mit is mondjak... nincs is jobb mint hogyvolt-tal indítani a reggelt :) A kávé mellé elengedhetetlen az éppen aktuális reality show hogyvoltosított változata. Sorozatok zanzásítva, viccesen, akár gúnyosan, és persze a komment team - ha még nem próbáltad, csak ajánlani tudom! 

Czapó - gamasutra

A Gamasutra tulajdonképpen egy 1997-ben alapított weboldal, de a témának és a személyes hangvételnek köszönhetően akár blognak is tekinthető. A számítógépes játékok kedvelőinek kedvelt helye. Rengeteg folyamatosan frissülő tartalom és mindig a legfrissebb hírek - ez a gamasutra!

Sabarni - modoros

A több mint 8 éves blog a tökéletes hely ha egy kicsit szeretnél kiszakadni a hétköznapokból - és elmerülni a gyíkemberek és összeesküvések világában. Ha politikai témájú blogot szeretnél olvasni, vess rá egy pillantást. Őszintén nem ismerem a siker titkát, de mégis működik!

Blog Léda - Egy nap a városban 

varosban_blog.png

Gasztro, kult, szórakozás, városkép...minden ami Budapest! Ha hirtelen nem tudom hova menjek a városban, csak felmegyek az oldalra, és rengeteg jobbnál jobb programlehetőséget találok! Étteremkritikák és ajánlók, kiállítások, érdekességek a városról, a legjobb blog Budapestről! Ráadásul 1 évvel ezelőtt elindították jótékonysági kezdeményezésüket is, melynek köszönhetően Te is a város hőse lehetsz! 

És nektek mik a kedvenc blogjaitok? :) Írjátok meg kommentben! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogokos.blog.hu/api/trackback/id/tr6311998684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása